Acasă Nova TV

Gaz Metan Mediaş s-a înscris în Liga 2 | VEZI cum va fi organizat campionatul

588

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş s-a înscris în Liga a doua. Astăzi a expirat termenul până la care echipele aveau posibilitatea de înscriere în noul sezon competiţional, ediţia 2015-2016.

Doar două echipe din totalul de 28, care ar trebui să ia startul în noul campionat, mai aveau de depus dosarele la Federaţia Română de Fotbal, este vorba despre Brăila şi Dorohoi.

Până vineri s-au înscris pentru noul sezon de liga a doua, 26 de echipe, printre care si Gaz Metan Mediaş. Între echipele mai cunoscute se află FC Braşov, Metalul Reşiţa, Olimpia Satu Mare, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Bihor Oradea, Chindia Târgovişte, FC Oţelul, Universitatea Cluj, Gloria Buzău, SC Bacău, Rapid Bucureşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Noua ediţie de LiGA 2 va fi formată, aproape sigur, din două serii pe criterii geografice, având în vedere că din cele 28 de echipe s-au înscris mai mult de 22, limita care ar fi putut duce la crearea unui campionat cu o singură serie.

Pe 22 iulie, de la ora 14:00, reprezentanţii tuturor echipelor din eşalonul secund care s-au înscris în noul campionat, sunt aşteptaţi să participe la o masă de lucru comună, la Casa Fotbalului, pentru a stabili, împreună cu şefii Federaţiei Române de Fotbal, desfăşurarea şi sistemul competiţional al Ligii 2.

Sezonul 2015-2016 a Ligii a 2-a va începe la 29 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.