Acasă Nova TV

Un tânăr din Agârbiciu a EVADAT din ARESTUL IPJ Sibiu

1186

Poliţiştii din Sibiu sunt in alertă maximă după ce un bărbat încarcerat in Centrul de Arest Preventiv al IPJ Sibiu a evadat duminică după-amiază.

Tânărul era încarcerat din data de 17 iunie pentru furturi calificate şi a fugit din arest în jurul orel 15.00, cand a scos o bară de la geamul arestului ce da chiar în curtea interioară a IPJ Sibiu.

IPJ Sibiu precizează că tânărul evadat se numeşte STOICA IONEL RĂZVAN, în vârstă de 16 ani, domiciliat în localitatea Agîrbiciu, judeţul Sibiu.

“La data evadării, acesta purta un hanorac de culoare gri, pantaloni de trening, de culoare neagră, cu inscripţia ADIDAS pe partea dorsală şi adidaşi albaştri. În prezent, la nivel naţional, poliţiştii desfăşoară ample activităţi specifice pentru prinderea în scurt timp a persoanei în cauză”, informează IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălţime – 1,70 m, greutate – 65Kg, păr şaten, fir drept, tuns scurt tip calotă, ochi căprui, constituţie atletică, ten piele deschis, rasa caucazian. Semne particulare: cicatrice la baza nasului, provenita de la o zgarietura.

Poliţia a creat filtre la toate ieşirile din oraş.

ACTUALIZARE ORA 00.00
Tânărul care a evadat duminică, în jurul orelor 15.oo, din arestul Poliţiei Sibiu a fost prins aproape de miezul nopţii, în municipiul Sibiu. El a fost găsit în Sibiu, pe strada Mihai Viteazu. După ce a fugit din arest, Răzvan Stoica a mers acasă la bunică, unde a fost găsit de poliţişti, precizează surse judiciare.

Sursa: (Stiri de Sibiu)

Banner EximTur