Acasă Nova TV

Un tânăr de 20 ani a spart două case în Dârlos | VEZI amănunte

120

politiaUn bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru 2 fapte de furt calificat.

Un tânăr de 20 de ani, domiciliat în localitatea Dârlos a fost reţinut pentru 24 de ore fiind bănuit de săvârşirea în noaptea de 01/02 iunie a două infracţiuni de furt calificat şi o distrugere. 

„În fapt, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Brateiu, s-a stabilit că, în cursul nopţii de 01/02 iunie, tânărul ar fi pătruns prin escaladare în curţile a două imobile din satul Dârlos iar din interiorul locuinţelor ar fi sustras diferite bunuri (laptop, telefon mobil) şi produse alimentare. Totodată, tânărul ar fi încercat să sustragă bunuri şi dintr-un autoturism ce se afla parcat în faţa unuia din imobile, distrugând prelata acestuia.

Împotriva bănuitului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere. Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Brateiu continuă cercetările” se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur