Acasă Nova TV

Teodor Neamţu autosuspendat, Dan Voinea conduce PNL Mediaş | VEZI declaraţii

228
DISTRIBUIȚI

DAN VOINEATeodor Neamţu nu mai este copreşedinte al PNL Mediaş.
Acesta s-a autosuspendat din funcţie, la fel ca şi consilierii locali ai formaţiunii cercetaţi într-un dosar care vizează Gospodăria Comunală. Conducerea interimară a PNL este asigurată de Dan Voinea.
Deciziile lui Teodor Neamţu şi ale celor şapte consilieri locali au fost luate în urma unei şedinţe a Biroului Permanent Local a PNL. Practic aceştia sunt obligaţi de statutul recent modificat al partidului să ia aceste decizii în cazul în care sunt trimişi în judecată. Dan Voinea a mai explicat că nu va candida la Primăria Mediaş şi că nu s-a stabilit cine va fi candidatul la alegerile de anul viitor. Dan Voinea a mai spus că nu s-a discutat despre o revenire a deputatului Gheorghe Roman la PNL şi a explicat că va conduce partidul până în anul 2017.

Banner EximTur
  • Dan

    Nu e de ajuns. Primarul in special trebuie sa demisioneze din toate functiile si sa se retraga undeva sa nu-l mai vedem si sa nu auzim deloc de el ca numai rau a facut acestui oras. Este cel mai prost primar din istoria moderna a orasului chiar daca el spune ca a facut multe. Adevarat dar una e sa faci ceva bun si alte e sa faci multe da rele.

  • NICU

    sunt multi din primarie care ar trebui sa ia calea dle eleonora patrui, adica sa plece de tot din oras.
    prea multa lumea pleaca din oras, nu mai au oamenii ce face, nuti gasesti rostul in oras, plictiseala mare, multi batrani, penasionari, tineri foarte putini, fabrici putine; mai nou sa inchis si vitrometan.

    ce sa mai faci in medias, cand hoti precum: neamtu, gh roman, dna taropa, popa ioan, etc, conduc mediasul.