Acasă Nova TV

Străzi, case, curţi şi grădini inundate la Mediaş şi în zonă | VEZI amănunte

2637

Precipitaţiile abundente care cad fără încetare de mai bine de 24 ore au creat probleme la Mediaş şi în zona de nord a judeţului Sibiu.

Mai multe străzi din oraş s-au transformat în canale navigabile, la Copşa Mică şi Şaroşu pe Târnave au fost inundate zeci de case, curţi şi grădini, iar pe drumurile naţionale şi judeţene s-a înregistrat trafic îngreunat pe anumite porţiuni.

Ploaia care cade fără încetare la Mediaş a transformat mai multe străzi din oraş în în canale navigabile. În cartierul Automecanica în special, mai multe artere au fost inundate pur şi simplu, iar traficul a fost îngreunat. Un exemplu în acest sens este strada Protopop Moldovan, acolo unde locatarii au avut dificultăţi în a ieşi din curţi. Ploaia a inundat 20 de case, curţi şi grădini din Şaroşu pe Târnave, iar pompierii acţionează în zonă încă de azi-dimineaţă.

Probleme au fost şi la Copșa Mică acolo unde se acționează pentru evacuarea apei din grădinile a douăzeci de gospodării. Precipaţiile abundente căzute au creat probleme şi pe drumurile naţionale şi judeţene din zona Mediaşului. Astfel, astăzi s-a înregistrat trafic rutier îngreunat pe porţiuni de 20 – 50 metri acoperite cu apă. Probleme au fost pe Drumul Naţional 14 în zona localităţii Dumbrăveni, pe Drumul Judeţean 141 B, între localităţile Şaroşu pe Târnave şi Biertan.

Banner EximTur