Acasă Nova TV

Străzi, case, curţi şi grădini inundate la Mediaş şi în zonă | VEZI amănunte

2671

Precipitaţiile abundente care cad fără încetare de mai bine de 24 ore au creat probleme la Mediaş şi în zona de nord a judeţului Sibiu.

Mai multe străzi din oraş s-au transformat în canale navigabile, la Copşa Mică şi Şaroşu pe Târnave au fost inundate zeci de case, curţi şi grădini, iar pe drumurile naţionale şi judeţene s-a înregistrat trafic îngreunat pe anumite porţiuni.

Ploaia care cade fără încetare la Mediaş a transformat mai multe străzi din oraş în în canale navigabile. În cartierul Automecanica în special, mai multe artere au fost inundate pur şi simplu, iar traficul a fost îngreunat. Un exemplu în acest sens este strada Protopop Moldovan, acolo unde locatarii au avut dificultăţi în a ieşi din curţi. Ploaia a inundat 20 de case, curţi şi grădini din Şaroşu pe Târnave, iar pompierii acţionează în zonă încă de azi-dimineaţă.

Probleme au fost şi la Copșa Mică acolo unde se acționează pentru evacuarea apei din grădinile a douăzeci de gospodării. Precipaţiile abundente căzute au creat probleme şi pe drumurile naţionale şi judeţene din zona Mediaşului. Astfel, astăzi s-a înregistrat trafic rutier îngreunat pe porţiuni de 20 – 50 metri acoperite cu apă. Probleme au fost pe Drumul Naţional 14 în zona localităţii Dumbrăveni, pe Drumul Judeţean 141 B, între localităţile Şaroşu pe Târnave şi Biertan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.