Acasă Nova TV

SCANDAL PE PANAIT CERNA: Asfaltare cu pământ şi pietre | VIDEO

82
DISTRIBUIȚI

panait cernaScandal pe strada Panait Cerna din cartierul Automecanica.
Locatarii străzii i-au oprit pe angajaţii unei firme care lucrează pentru CFR să astupe gropile cu pământ şi pietre de dimensiuni mari. Artera a fost serios avariată de către utilajele folosite de această firmă care lucrează la reabilitarea căii ferate din zonă. Primăria Mediaş a notificat firma respectivă să repare strada, iar angajaţii acesteia au turnat pur şi simplu pământ şi pietre în gropi. 
Locatarii au sesizat Poliţia Locală, care s-a deplasat la faţa locului. Angajaţii firmei respective au refuzat să se legitimeze şi s-au făcut nevăzuţi.

Conducerea municipalităţii spune că situaţia de pe strada Panait Cerna nu va rămâne aşa, iar firma respectivă a fost din nou notificată să rezolve problema aşa cum trebuie.

Banner EximTur
  • Dan

    Orasul asta e blestemat sa nu mai fie asfaltat si adus la standarde civilizate pana la sfarsitul lumii. Tembelul asta de primar impreuna cu viceprimarul si consilierii au dat din nou in reabilitare drumurile din oras la Gospodaria Comunala care isi bate joc de noi. Unde am ajuns sa vina unii de la alta firma si sa puna pamant in gropi. FRATILOR TREBUIE IESIT IN STARDA SI INDEPARTATI toti din conducerea orasului ca ne omoara cu nervii si ne lasa faliti pe toti.