Acasă Nova TV

PNL are doi candidaţi înscrişi pentru fotoliul de primar!

884
DISTRIBUIȚI

PNL Mediaş are deja doi candidaţi înscrişi în cursa internă pentru fotoliul de primar.
Liberalii au demarat un program de pregătire a campaniei electorale şi vor face chiar un sondaj de opinie telefonic în perioada următoare.
Liberalii medieşeni pregătesc alegerile locale ce se vor desfăşura la jumătatea anului viitor. Copreşedintele Dan Voinea a explicat că există un program stabilit în acest sens şi că au fost deja acceptate două candidaturi interne pentru fotoliul de primar. Dan Voinea a mai explicat că nu s-a discutat în cadrul partidului despre o candidatură a lui Gheorghe Roman pentru fotoliul de primar.

Banner EximTur
 • Un mediesan nefericit

  Aș da orice să candideze Gheorghe Roman și aș rămâne aici pe veci, nu m-as mai zbate sa plec din orașul acesta și din țară!!!!

  • Munu Lois

   Esti tare smecher Romane! Ha, ha, ha, te-am recunoscut din prima traseistule ! Nici maidanezi din Medias nu te mai voteaza! Lasa politica frate ca nu-i de tine! Nu ai facut nimik pentru oras si comunitatea care te-a votat!

 • Gheorghe Troaca

  Eu imi doresc un primar cumpatat si determinat ca D-nul Neamtu.Sunt convins ca doar el poate sa faca ceva ptr oras.Neamtu primar !!

  • Un mediesan nefericit

   Ce face el pentru oraș? Bine ca pune marmură în fântâna arteziană în loc sa repare drumurile astea ca suntem de râsul lumii!!! Fug din orașul ăsta dacă la anul tot el va fi primar! Oricum o sa fug, dar în cazul ăsta o sa fug mâncând pământul!

 • andi

  Inca un mandat Neamtu sau un om de-al lui si ne intoarcem in epoca de piatra. A distrus sperantele oamenilor ( si masinile)