Acasă Nova TV

Pe Ulmului ca după război |Primăria promite reabilitare totală de anul viitor

27
DISTRIBUIȚI

ULMULUIStrada Ulmului din cartierul Moşnei arată ca după război, iar oamenii îşi pierd încet încet speranţa că lucrurile se vor schimba în bine.
În zonă s-a introdus sistemul de alimentare cu apă şi canalizare, respectiv conducte noi de gaz, iar de mai bine de doi ani lucrurile au rămas neschimbate. Conducerea municipalităţii spune că situaţia în zonă este una complicată, însă dă asigurări că anul viitor artera va fi reabilitată complet.
În ultimii doi ani, Ştirile Nova Tv v-au prezentat în mai multe rânduri situaţia străzii Ulmului din cartierul Moşnei. Aceasta nu a mai fost refăcută după introducerea alimentării cu apă şi a canalizării, respectiv schimbarea conductelor de gaz. Cei care au de suferit zilnic sunt locatarii, sătui să bată degeaba la uşa autorităţilor şi să obţină doar promisiuni deşarte.
Conducerea municipalităţii spune că situaţia străzii Ulmului este una complicată deoarece s-a ajuns în instanţă cu firma care a lucrat pentru schimbarea conductelor de gaz şi care refuză să refacă artera. Totuşi pentru a rezolva problema se intenţionează refacerea completă a străzii cu bani de la bugetul local, însă asta doar anul viitor.

Banner EximTur
  • Dan

    Asta cred ca este ecoul petitiei facute de catre locuitorii de pe stada Ulmului catre primaria Medias, locuitori care au ajuns la limita rabdarii. Bai domnilor de la primarie cum sa fie complicata situatia – e cel mai cretin raspuns pe care il puteati da. In tara asta totul e complicat deoarece voi luati spagi si furati de rupeti locul, iar constructorii in umbra spagilor pe ca vi le dau voua isi bat joc de noi cei care ne asteptam la altceva de la marele proiect de canalizare-apa si gaz. Ne asteptam la coditii de viata ca in anul 2015 unde in alte tari bai prapaditilor se costruiesc cladiri de 700-800 inaltime, autostrazi care subtraverseaza orase sau munti, parcuri, parcari subterane pe 4-5 nivele, trenuri de mare viteza, etc. In locul dumneavoastra domule primar de rusine a-si pleca urgent si din tara nu numai din oras ca sa nu va mai vada sau intalneasca oamenii ca v-au votat si v-au acordat increderea ca sa conduceti orasul si primaria. Sunteti o mare rusine impreuna cu toti consilierii pentru istoria acestui oras. Nici nu meritati sa va mai spunem domnilor sau dumneavoastra.

  • Bebe

    pe strada Fagului doua strazi mai jos,aceiasi situatie