Acasă Nova TV

Pe Ulmului ca după război |Primăria promite reabilitare totală de anul viitor

28

ULMULUIStrada Ulmului din cartierul Moşnei arată ca după război, iar oamenii îşi pierd încet încet speranţa că lucrurile se vor schimba în bine.
În zonă s-a introdus sistemul de alimentare cu apă şi canalizare, respectiv conducte noi de gaz, iar de mai bine de doi ani lucrurile au rămas neschimbate. Conducerea municipalităţii spune că situaţia în zonă este una complicată, însă dă asigurări că anul viitor artera va fi reabilitată complet.
În ultimii doi ani, Ştirile Nova Tv v-au prezentat în mai multe rânduri situaţia străzii Ulmului din cartierul Moşnei. Aceasta nu a mai fost refăcută după introducerea alimentării cu apă şi a canalizării, respectiv schimbarea conductelor de gaz. Cei care au de suferit zilnic sunt locatarii, sătui să bată degeaba la uşa autorităţilor şi să obţină doar promisiuni deşarte.
Conducerea municipalităţii spune că situaţia străzii Ulmului este una complicată deoarece s-a ajuns în instanţă cu firma care a lucrat pentru schimbarea conductelor de gaz şi care refuză să refacă artera. Totuşi pentru a rezolva problema se intenţionează refacerea completă a străzii cu bani de la bugetul local, însă asta doar anul viitor.

Banner EximTur