Acasă Nova TV

Nu văd în folosul oraşului candidatura lui Gheorghe Roman la Primăria Mediaş!

1174
DISTRIBUIȚI

Nu văd în folosul oraşului candidatura lui Gheorghe Roman la Primăria Mediaş.
Invitat în cadrul emisiunii ,,În linia întâi’’ la Nova TV, senatorul Viorel Arcaş a comentat demisia lui Gheorghe Roman din PSD, dar şi declaraţia copreşedintelui PNL Costel Totan, conform căreia acesta va candida probabil din partea dreptei pentru fotoliul de primar.
Viorel Arcaş a explicat că plecarea lui Gheorghe Roman din PSD nu este bună nici pentru acesta şi nici pentru partid. Senatorul PSD a explicat că îi pare rău că politicienii sunt catalogaţi toţi în urma unor astfel de gesturi şi că nu poţi candida în alegeri când de la un partid când de la altul. Viorel Arcaş a mai spus că Gherghe Roman a activat mai mult pe lângă organizaţia locală a PSD şi că acesta nu a venit să spună că vrea să candideze la primărie.

Banner EximTur
 • Marius

  La colegiul director PNL vineri la Sibiu s-a prezentat si dl. Gheorghe Roman. Dl. deputat Mircea Cazan l-a luat frumos de manuta si l-a poftit afara in prezenta a peste 200 de persoane. Era acolo si Alina Gorghiu si Marian Petrache. Cum au putut ei sa renunte la un om asa valoros ca dl. Roman ? Din cate stiu are sondaj pe Medias din care reiasa ca va castiga cu peste 70%. Asta nu conteaza ?

  • Cetateanul nr 1

   70% „iasa” din schema sau cum?
   :)))
   Si acum 4 ani avea sondaje ca IESE cu 70% si tot asa va iesi si acum!
   Mai TRASEIST nu exista in tot ardealul decat deputatul COPY PASTE.
   Daca Mediasul nu e in stare sa isi voteze alt primar decat cel mai traseist din cati exista atunci va meritati soarta!