Acasă Nova TV

Cu bicicleta printre pietoni pe pasarelă fără jenă | VIDEO

32
DISTRIBUIȚI

PASARELA BICICLISTTraversarea pe bicicletă a pasarelei pietonale care face legătura între zona centrală şi cartierul Gura-Câmpului este ceva la ordinea zilei.
Bicicliştii nu ţin cont de pietoni şi nici de faptul că riscă amenzi în cazul în care sunt depistaţi de Poliţia Locală.
Traversarea pasarelei pietonale pe bicicletă este interzisă, însă există destui medieşeni care nu ţin cont de acest lucru. Având în vedere că în multe momente ale zilei, aceasta este aglomerată, există chiar riscul producerii unor accidente. La apariţia camerei de luat vederi, bicicliştii îşi amintesc brusc de reguli.
Reprezentanţii municipalităţii spun că s-a renunţat la limitatoarele pentru biciclete la solicitarea societăţii ECO-SAL şi că Poliţia Locală face permanent controale în zona respectivă.

Banner EximTur
 • Ady

  Societatea ecosal a solicitat scoaterea barilor? Nu aveau loc utilajele de maturat? Ce utilaje de maturat oamenu buni?

 • paul

  eiiii….si uite care este cea mai mare problema a Mediasului…biciclistii de pe pasarela.Heiii…dar ce ziceti de Soseaua Sibiului,locul cu cele mai multe „fantani” din Transilvania.Blamam biciclistii care traverseaza o amarata de pasarela,intr-un amarat de oras,dintr-o amarata de tara….serios,mersul pe bicicleta este cea mai incurajata activitate in Occident.Haideti sa ne trezim odata,si sa ne concentram pe problemele reale ale orasului.De ex: Teodor Neamtu 🙂

  • observatorul

   Domnu Paul, o fi in Europa incurajat mersul pe bicicleta, dar sunt convins ca doar pe unde e legal. Pai daca-i interzis, e interzis! … restul e alta mancare de ..biciclist.

 • Nicu

  S-a deschis circulatia pentru biciclete si mopede pe pasarela de la Gura Campului!In curand vor putea circula si automobile de mic litraj!!!!Multumim municipalitatii!!!!!

 • anonim

  Chiar asa? Tara arde si baba se piaptana. Pai domnilor, ia uitati-va putin pe drumurile din oras. Pe voi cei care ne conduceti cine va trage la raspundere pentru incompetenta vostra si bataia de jos la care suntem supusi noi,umilii cetateni al acestui oras. Prefer bicicleta decat sa imi rup masina in doua din cauza drumurilor. Nu vad niciun motiv pentru care nu pot traversa pasarela cu bicicleta in afara de aceasta „lege stupida”. Mai bine ati amenaja un parc si un loc special de unde putem inchiria biciclete. Domnule primar daca tot nu faceti nimic bun in orasul asta,mai bine stati locului si nu mai faceti legi tampite.