Acasă Nova TV

Vitrometan în pragul dispariţiei |Se pregăteşte concedierea colectivă

37
DISTRIBUIȚI

vitrometanSocietatea Vitrometan Mediaş este în pragul dispariţiei.

Aflată în imposibilitate de funcţionare după ce a rămas fără gaz metan şi apă, societatea va recurge cel mai probabil la concedierea colectivă a angajaţilor săi.Angajaţii societăţii Vitrometan au avut în această dimineaţă o întâlnire cu managementul societăţii şi susţin aceştia, au fost anunţaţi că vor fi concediaţi. Pe de altă parte, Max Monibi, preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii susţine că încă se analizează lucrurile şi admite că este posibil să se recurgă la concedierea colectivă a angajaţilor.

La sfârşitul săptămânii trecute, E-ON a oprit furnizarea gazului metan către Vitrometan din cauza datoriilor acumulate. Luni dimineaţă, societatea Apa Târnavei Mari a tăiat şi alimentarea cu apă a fabricii, tot din cauza datoriilor cifrate la aproximativ 100.000 lei.

Banner EximTur
  • Dan

    Se pare ca acest oras care candva-demult era peste Sibiu e condamnat la paragina si transformare intr-un satuc pescaresc. Mai avem ultimele redute Transgaz si Romgaz de care trag miticii cu dintii sa le faca praf si sa le vanda la straini si devenim un oras al uitarii si prapadului. O mai prospere doar tiganii care sunt tot mai multi si mai periculosi pe an ce trece.

  • Florin

    Inca nu pot sa cred cit de mult a decazut Mediasul de alta data.In aceasta fabrica a lucrat tatal meu de la virsta de 16 ani pina cind s a pensionat ca maestru la semi automate.Ne a crescut din aceasta uzina si multi altii au facut ;a fel.Pe vremea cind directorul Barbat era acolo ,Directorul Shobel si multi altii lucrurile erau bune.Ce sa intimplat cu generatia care a ramas acasa ?Ma intreb de multe ori chiar nimic nu mai are pret in ochii nimanui.Totul se vinde ,se da pe ascuns, se sapa pe la spate,nu mai sint principii.Intr un cuvint fiecare isi umple punga lui.Pacat si rusine deoarece copii copiilor vostri vor trebuii sa sufere pentru greselile voastre.SINT FERICIT CA AM PLECAT.DE CE SA MAI IMI PARA RAU.HOTII SI CORUPTIA NE AU DISTRUS FARMECUL ORASULUI IN CARE AM CRESCUT