Acasă Nova TV

S-A DECIS: Asfaltăm tot cu Gospodăria Comunală!

256
DISTRIBUIȚI

GOSPODARIA COMUNALAGospodăria Comunală rămâne operatorul de drumuri din municipiul Mediaş.

Aleşii locali au aprobat în această după-amiază un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate şi a modalităţii de delegare a gestiunii Serviciului de administrare şi întreţinere drumuri publice în municipiul Mediaş. Concret, aleşii au decis ca această activitate să fie încredinţată direct Gospodăriei Comunale, iar societatea trebuie să îşi rezolve problemele care ţin de capacitatea tehnică, respectiv cea profesională. Mai exact, operatorul va trebui să mai angajeze personal şi să închirieze sau cumpere echipamentele şi utilajele pe care nu le are deja şi care îi sunt necesare. Vom reveni cu imagini şi declaraţii.

Banner EximTur
 • asu

  orasul lui papura voda numai gospodaria comunala a asfaltat Mediasul de cand e lumea si uite ce avem cele mai proste drumuri din toata tara.Oare cei din consiliul local nu circula prin oras sa vada ce drumuri avem????

  • tibysor13

   nu astia zboara !!!!!!!!!!nu circula prin oras sa vada straziile!!!!!!!!!!!!!

   rusine ,rusine, rusine

 • NICU

  NUUUUUU , NU, NU si NU, cu litere mari! stim cu toti ca GC face lucruri de mantuiala si au fost alesi tot ei ca primaria sa „talpeze” ceva bani