Acasă Nova TV

O angajată a Polisano s-a aruncat de la etaj | STARE CRITICĂ

246

sinucidere polisanoO tânăra de 31 de ani a căzut în gol joi în jurul orei 12.00, de la etajul 4 al sediului administrativ al Polisano, după ce coborâse să își cumpere o cafea, cu cinci minute înainte de nenorocire.

Tânăra a căzut în gol mai bine de patru etaje și s-a lovit violent de una din mașinile din parcarea sediului firmei de pe strada Semaforului. Cei de la Polisano au confirmat acest incident și au anunțat oficial că la cererea rudelor, Oana a fost transferată la Spitalul European Polisano, acolo unde medicii se luptă să îi salveze viața.

Poliția a deschis o anchetă și face cercetări pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat totul. Se ia în calcul și varianta unei tentative de sinucidere. Se pare că tânăra nu era singură pe balcon în momentul în care s-a aruncat în gol și că avea probleme psihice.

„Dosarul este încă în cercetare și nu s-au stabilit, deocamdată, împrejurările clare ale acestui incident. În cauză nu sunt suspiciuni de omor”, explică purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Citeşte mai mult pe Ora De Sibiu

Banner EximTur