Acasă Nova TV

NEDUMERIRE | Cine vrea sa dea bacșiș băiatului cu pizza, merge la unitate pentru bon fiscal (?!)

41
DISTRIBUIȚI

eugen teodorovici  Persoanele care livreaza pizza la domiciliu sau la birou pot primi un bacsis, dar numai daca este lasat la firma unde acestea lucreaza, cumparatorul avand obligatia sa se deplaseze la acea locatie pentru a le fi eliberat bonul fiscal, afirma ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax.

El a raspuns astfel intrebat de presa cum este fiscalizat bacisul dat celor care livreaza pizza. „Daca eu vreau sa dau bacsis baiatului care imi aduce pizza, cum rezolv, domnule ministru ?„, l-a intrebat un jurnalist pe ministru, acesta explicandu-i ca, daca este multimit de „gustul si serviciile prestate”, ii poate da bacsis.

Intrebat insa in continuare cum poate fi dat acestuia bacsis fara sa primeasca bon fiscal, ministrul a raspuns: „Daca doriti sa lasati un bacsis, mergeti la unitatea respectiva, iar acolo, pe casa, bate bonul fiscal, bacsisul respectiv, si asta este. Sau cu taxiul, vreti sa ma intrebati si de taxiuri, daca mergeti cu taxi?„.

Guvernul a decis recent sa legifereze bacsisul, care sa fie astfel evidentiat pe un bon fiscal separat si va fi taxat cu 16%.

Citește mai mult pe HotNews

Banner EximTur
  • Nicu

    Pe boul si cretinul asta,unde mama dracului l-ati mai gasit?Acuma,Ponta prost si retardat cum este,normal ca-i convine sa aiba in jurul lui numai cretini,in speranta ca el va fi doar al II-lea!