Acasă Nova TV

Medieşenii pot testa săptămâna viitoare un simulator de accidente | VEZI amănunte

54

simulatorMedieşenii pot testa săptămâna viitoare un simulator de accidente.

Rotaract Club Mediaș în colaborare cu Poliția Rutieră Mediaș și Direcția pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș desfășoară în zilele de 14 și 15 mai 2015 campania „Condu prudent! Alege viața”.

„Aceasta este o acţiune locală, ce se desfășoară în cadrul proiectului național “Condu Prudent – Alege Viata”, proiect organizat de Rotaract District 2241 România și Republica Moldova, si își propune să atragă atenția asupra importanței purtării centurii de siguranță la volan.

Campania presupune conștientizarea șoferilor participanți la trafic prin informarea acestora, oferirea unui pliant și a unui autocolant specific, precum și a posibilității de a testa un simulator de accidente. Simulatorul va fi amplasat în Piața Corneliu Coposu, în fața primăriei Mediaș și poate fi testat de orice doritor în zilele de 14 mai între orele 16:00 și 19:00 și în 15 mai 2015 între orele 10:00 și 19:00.

Simulatorul este un scaun cu centură de siguranță, amplasat pe un plan înclinat, care, în cădere liberă, reproduce un impact la o viteza de 20 km/h. Pentru ca evenimentul să fie complet, va exista și o expoziție auto, ce are ca scop informarea și oferirea unei game largi de servicii și produse pentru posesorii de autovehicule şi oferă acestora posibilitatea efectuării unui test drive cu maşinile expuse.

Le mulțumim pe această cale celor care au făcut posibilă desfășurarea acestei campanii la Mediaș: Dealer Dacia – SC Gammis SRL, Spalatoria Aqua, Scoala de soferi Autoprest și colaboratorilor noștri: Poliția Rutieră Mediaș, Direcția pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș, Crucea Roșie Mediaș” se arată într-un comunicat de presă remis de către Rotaract Club Mediaş.

Banner EximTur