Acasă Nova TV

FOTO GRAV ACCIDENT pe DN 14 | ŞASE VICTIME, DOUĂ PERSOANE DECEDATE

226

Accident DN 15 Grav accident de circulaţie, petrecut în această dimineaţă la ieşirea din Şura Mare, direcţia Mediaş.

Un şofer care venea cu viteză a intrat pe contrasens, unde a izbit o altă mașină, care circula regulamentar. În urma impactului unul dintre autoturisme a luat foc. La faţa locului două autospeciale de stingere a incendiilor şi descarcerare, precum şi trei ambulanţe SMURD.

Incendiul a fost lichidat la scurt timp, însă un bărbat, rămas încarcerat în maşina incendiată, a decedat. O femeie se află în stop cardiorespirator, un băiat de 13-15 ani este în comă iar trei bărbaţi au fracturi şi escoriaţii.

ACCIDENT DN 14 2ULTIMA ORĂ: Femeia aflată în stop cardiorespirator a decedat, după acordarea manevrelor de resuscitare care, din păcate, au fost fără succes.

Foto: Ora De Sibiu

Accident DN 15

Cine este şoferul care a provocat acest accident?

Tânărul de 19 ani a obținut permisul de conducere în data de 04.07.2013 iar până în prezent a fost sancționat de 4 ori de polițiștii rutieri sibieni.
În 12.10.2013 și 01.08.2014, Mușoaie Adrian, a fost identificat în trafic conducând autoturismul sub influența băuturilor alcoolice, în ambele situații s-a aplicat și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Banner EximTur