Acasă Nova TV

FOTO GRAV ACCIDENT pe DN 14 | ŞASE VICTIME, DOUĂ PERSOANE DECEDATE

220
DISTRIBUIȚI

Accident DN 15  Grav accident de circulaţie, petrecut în această dimineaţă la ieşirea din Şura Mare, direcţia Mediaş.

Un şofer care venea cu viteză a intrat pe contrasens, unde a izbit o altă mașină, care circula regulamentar. În urma impactului unul dintre autoturisme a luat foc. La faţa locului două autospeciale de stingere a incendiilor şi descarcerare, precum şi trei ambulanţe SMURD.

Incendiul a fost lichidat la scurt timp, însă un bărbat, rămas încarcerat în maşina incendiată, a decedat. O femeie se află în stop cardiorespirator, un băiat de 13-15 ani este în comă iar trei bărbaţi au fracturi şi escoriaţii.

ACCIDENT DN 14 2ULTIMA ORĂ: Femeia aflată în stop cardiorespirator a decedat, după acordarea manevrelor de resuscitare care, din păcate, au fost fără succes.

Foto: Ora De Sibiu

Accident DN 15

Cine este şoferul care a provocat acest accident?

Tânărul de 19 ani a obținut permisul de conducere în data de 04.07.2013 iar până în prezent a fost sancționat de 4 ori de polițiștii rutieri sibieni.
În 12.10.2013 și 01.08.2014, Mușoaie Adrian, a fost identificat în trafic conducând autoturismul sub influența băuturilor alcoolice, în ambele situații s-a aplicat și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Banner EximTur