Acasă Nova TV

Este un necaz mare pentru oraş, ca Vitrometanul să ajungă la fier vechi!

59
DISTRIBUIȚI

VIOREL ARCASEste un necaz mare pentru oraş, ca Vitrometanul să ajungă la fier vechi.

Senatorul Viorel Arcaş spune că este păcat că dispare încă o fabrică de tradiţie din Mediaş, iar conducerea ei nu poate acuza guvernul în condiţiile unei economii de piaţă.
Parlamentarul medieşean a comentat situaţia în care a ajuns societatea Vitrometan, unul dintre brandurile municipiului de pe Târnava Mare. Viorel Arcaş a explicat că este o mare pierdere pentru oraş prin prisma locurilor de muncă şi impozitelor care nu vor mai ajunge în bugetul local.
Ştirile Nova Tv au încercat să obţină un punct de vede despre situaţia societăţii Vitrometan şi de la primarul Teodor Neamţu, viceprimarul George Petrescu şi deputatul Gheorghe Roman. Niciunul nu a dorit să comenteze. De asemenea nu suntem în măsură să vă prezentăm nici ceea ce înseamnă pierderea de către bugetul local a impozitelor şi taxelor locate datorate de către Vitrometan, în condiţiile în care Direcţia Fiscală Locale susţine că cifrele sunt confidenţiale.

Banner EximTur
 • liviu

  cine sa comenteze ? autoritatiile locale, infractorii care conduc orasul ? ii doare in cur ca de altfel si pe hotii de la capitala.

 • Alina

  Domnul senator nu are dreptul sa vorbeasca despre oras pentru ca nu a facut nimic pentru Medias. Adica, ba a facut: si-a angajat sotia la Romgaz. Sa-i transmiteti salutari domnului Ponta. Ne-a omorat tara, nu mai avem nimic

 • Dumitru

  Adrian Nastase fost prim ministru PSD a vandut industria tarii, iar PSD-istii au cumparat fostele fabrici (societati) la un pret foarte mic – Ex.Arcas Viorel impreuna cu alte ,,personalitatii,, au cumparat Automecanica – si acum tot Arcas vine si spune ca cere un punct de vdere…nu stiu cui…..cu ce drept ? PSD pe vremea lui Nastase a pradat tara…Au tupeu sa mai iasa in fata sa faca tot felul de declaratii, si sa mai si critice. Rusine sa va fie !

 • gudrun

  cit timp politicieni is corupti si numai pe buzunarul lor orientati , omul simplu , muncitorul e fraierul si lupta sa traiasca.

  inchideti tot in medias ca omul simplu traieste din aer iar politicieni pe banii muncitorului

  traiasca Romania !!!!

 • NICU

  vai de oraselul nostru!! scade din toate pct de vedere!