Acasă Nova TV

Campania ,,Acum Tu Eşti Mai Important” în cartierul Moşnei | VIDEO

68
DISTRIBUIȚI

MOSNEICampania ,,Acum Tu eşti mai important’’, iniţiată de NovaTv a continuat în această săptămână într-un alt cartier al municipiului.

Astăzi, echipa ştirilor s-a oprit în cartierul Moşnei pentru a discuta cu medieşenii despre problemele cu care se confruntă.

Banner EximTur
  • Dan

    Cartierul Mosnei a fost cel mai frumos si linistit cartier de case din Medias. Asta pana au inceput mega lucrarile de canalizare-apa-distributie gaze si a ramas in urma lor dezastru: strazi neasfaltate si mizerie crunta. Pe langa asta tabloul e completat de tiganii de pe Ciocarliei care asculta manelele lor imputite la maxim in aer liber deranjand o mare parte din cartier. Mai sunt si sutele de caini din curtile oamenilor care fac mai ales noaptea o galagie greu de suportat. Asta e in anul 2015 cartierul Mosnei unde stau foarte multi directori si sefi de la Transgaz si Romgaz, patroni de firme si oameni in general destul de bogati care asista pasiv la tot ce se intampla. De fapt in aceeasi nota defileaza toate cartierele din Medias, care a ajuns un oras urat, mizerabil, plin de cioroi si bisnitari, lasat la mana prapaditului de primar si a consilierilor locali. Jalnic.