Acasă Nova TV

Bătrân de 70 ani tâlhărit, i-au furat verigheta şi 140 lei | VEZI amănunte

159

politiaTrei bărbaţi sunt cercetaţi pentru tâlhărie după ce au agresat un bărbat.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat în cursul zilei de joi cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, domiciliată în satul Vale, a fost victima unei infracţiuni cu violenţă, faptă produsă în cursul nopţii.

„La faţa locului s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de poliţişti criminalişti şi judiciarişti, fiind efectuată cercetarea la faţa locului. În fapt, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate şi a discuţiilor purtate cu victima, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul nopţii de 7 mai a.c., în jurul orei 0230, trei persoane necunoscute au pătruns în imobilul victimei, iar prin folosirea violenţei l-au deposedat de 140 de lei şi bijuteria (verighetă) pe care o purta pe deget. Victima, în vârstă de 70 de ani, a fost transportată la Spital pentru îngrijiri medicale.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii sibieni au reuşit identificarea şi reţinerea pentru 24 de ore a celor trei bărbaţi suspectaţi de săvârşirea acestei fapte. Cei trei suspecţi au vârsta cuprinsă între 32 şi 34 de ani şi sunt domiciliaţi în satul Mag. Poliţiştii oraşului Sălişte continuă cercetările sunt aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 233 şi 234 alin 1 lit. d şi f şi alin. 3 cod penal. Suspecţii vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: turnulsfatului.ro

Banner EximTur