Acasă Nova TV

Bărbat de 67 ani dispărut fără urmă | VEZI amănunte

31

foto zlatiaÎn data de 21 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la dispariţia de la domiciliu în data de 04 aprilie 2015 a unui bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în satul Bungard, judeţul Sibiu.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării unui bărbat – ZLATIA IOAN, în vârstă de 67 de ani, domiciliat în satul Bungard, care a fost văzut ultima dată la domiciliu în data de 04 aprilie 2015.

Bărbatul are 1,60 – 1,65 m înălţime, 65 – 70 kg, faţa ovală, ochi căprui, ten măsliniu,  păr tuns scurt cu calviţie frontală, cărunt. Semne particulare: defect de vedere la ochiul drept, pupilă de culoare albă. 

Îmbrăcăminte: posibil pantalon de stofă de culoare închisă, haină de stofă de culoare maro. Bărbatul nu a mai avut episoade de părăsire a domiciliului şi nu este cunoscut cu afecţiuni medicale.

Persoanele care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.