Acasă Nova TV

Pașapoartele vor fi expediate LA DOMICILIU prin curier rapid

61

pasaport_ro  Paşapoartele simple electronice vor fi expediate la domiciliul / reşedinţa solicitantului, la cererea acestuia, prin serviciul de curierat rapid al Poştei Române pe tot teritoriul județului Sibiu.

Tariful de expediere a pașapoartelor este de 7,97 lei. Expedierile se vor face începând cu 1 aprilie.

Solicitanţii trebuie să-şi exprime opţiunea, prin completarea formularului de livrare a paşaportului prin C. N. Poşta Română S.A., în momentul depunerii cererii pentru eliberarea paşaportului simplu electronic la ghişeul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu.

În ziua în care Poşta Română va prelua paşaportul emis de Direcţia Generală de Direcţia Generală de Paşapoarte, destinatarul va primi automat un SMS cu numărul documentului de transport (AWB) care va însoţi plicul cu paşaportul şi va fi informat că livrarea se va efectua prin Prioripost, serviciul de curierat rapid al Poştei Române. În ziua livrării, destinatarul va fi contactat telefonic pentru a i se comunica mai multe detalii.

Dacă în termen de cinci zile lucrătoare de la primirea SMS-ului de notificare a livrării destinatarul nu este găsit acasă, paşaportul va fi returnat la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Judeţean din raza de domiciliu / reşedinţă a destinatarului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.