Acasă Nova TV

Criminalul de la Mediaș va fi externat | VEZI amănunte

196

SIMONA  Bărbatul de 31 de ani care a omorât-o pe Simona Lasca, la începutul lunii martie, se află în stare bună și va fi externat mâine din Spitalul Clinic Județean din Sibiu.

Potrivit medicilor, starea de sănătate a bărbatului nu mai prezintă probleme, iar acesta poate să fie externat. “Pacientul se află în stare stabilă, este conștient și nu mai are nevoie de tratament medical. S-au aşteptat rezultatele radiografiilor și analizelor de laborator pentru ca bărbatul să poată fi externat”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Procurorii spun că tânărul nu va pleca acasă de la spital, ci va fi adus direct la audieri.

“Noi vom solicita ca el să fie adus la Parchet, pentru că starea sa de sănătate nu a permis, până acum, o audiere completă”, a declarat procurorul Ioan Boțoc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

20150302-Criminal Medias  În cazul în care, după audieri, anchetatorii vor considera că sunt suficiente probe, tânărul va fi reţinut pentru 24 de ore, iar procurorii vor solicita arestarea preventivă. (Turnul Sfatului)

Bărbatul este suspectat că, la începutul lunii martie, a înjunghiat cu brutalitate o tânără de 25 de ani, de care era obsedat.

3 COMENTARII

  1. „În cazul în care, după audieri, anchetatorii vor considera că sunt suficiente probe, tânărul va fi reţinut pentru 24 de ore, iar procurorii vor solicita arestarea preventivă. (Turnul Sfatului)

    Bărbatul este suspectat că, la începutul lunii martie, a înjunghiat cu brutatlitate o tânără de 25 de ani”

    este suspectat ??? suspiciune inseamna banuiala…aici e vorba de realitate, despre ce vorbim? probabil ca acest criminal nu o sa primeasca anii de inchisoare pe care ii merita, ma astept sa ii dea mai putini

  2. nu apar pe nimeni…..toata lumea stie cine este criminalul, dar din pct de vedere juridic este doar suspect pana in momentul in care o instanra il declara vinovat si probabil va primi pedeapsa pe care o merita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.