Acasă Nova TV

Accident pe ,,Drumul morţii” | Un medieşean a murit încarcerat

133

accident dn 1 porumbacuUn bărbat în vârstă de 52 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident produs duminică seară, în jurul orelor 18.15, pe Valea Bogăţii,  DN 13 Braşov-Rupea, cunoscut şi drept „Drumul morţii” – din cauza numeroaselor tragedii rutiere înregistrate în zonă.

Poliţiştii braşoveni au stabilit că o şoferiţă în vârstă de 49 de ani, din Mediaş, se deplasa spre Rupea, când, la km 42+870 m, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed şi curbă la stânga), a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un copac.

În urma coliziunii, bărbatul – care se afla pe bancheta din spate – a murit încarcerat. Alte patru persoane, printre care şi şoferiţa, au fost rănite în accident, fiind transportate la spital. „Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier Brașov, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi.

Sursa: mytex.ro

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here