Acasă Nova TV

67 de senatori L-AU SCĂPAT pe Şova de Justiţie | VEZI cum A VOTAT VIOREL ARCAȘ

152

Senatori vot Sova  Deşi toate partidele vorbesc de reforma clasei politice şi o justiţie liberă, iar liderii acestora spun că nu se vor opune solicitările procurorilor, în Parlament aceste promisiuni electorale nu sunt respectate.

Votul în cazul Dan Şova a fost un moment pentru a evidenţia cine a votat pentru solicitarea procurorilor de încuviinţare a reţinerii şi arestării şi cine a blocat justiţia. 67 dintre senatori au votat „împotrivă”.

Gândul a identificat din înregistrarea video 35 dintre ei.

Aceştia votează împotrivă introducând bila neagră în urna albă şi bila albă în urna neagră. De asemenea, mulţi dintre senatorii puterii şi-au ascuns votul. Printre cei care au dat o mână de ajutor lui Dan Șova se numără și senatorul medieșean Viorel Arcaș.

Senatorul PSD Viorel Arcaş introduce cu mâna stângă bila albă în urna neagră. Imaginile Gândul arată încă un vot împotriva solicitării DNA.
Viorel Arcas vot DNA Sova

Citeste mai mult pe Gandul

16 COMENTARII

  1. Bai nea Aurel de cand e rusine sa fi taran? avem noroc cu taranii ca ne dau de mancare, asta asa ca fapt divers. Macar omu asta nu se ascunde ca altii Atentie la atacurile la persoana! Bine ca a avut izmene si nu i-au inghetat bijuteriile ca acum demonstreaza ca le are si e un barbat demn si cu coloana vertebrala nu ca alte tentative de parlamentari medieseni care se dau barbati si la primul hop se fofileaza ca lasii.

  2. Aurel nu jigni omul fara cunostinta de cauza si nu judeca. Ai fi vrut sa fie vreun boier local senator? Personal sunt multumit de activitatea senatorului nostru insa nu sunt multumit de primarie!

  3. Se mai satura lumea de manevrele celor de sus …… accepti cat accepti sa iti ia un coleg , doi ….. dar cand sti ca dreapta e la fel de murdara dar de la ei cad 2% doar….. respect pentru cei 67 de senatori!

  4. Lumea trebuie sa aiba incredere in senatorii alesi… daca toti ii judecam fara a cunoaste un gram de politica si un gram din actiunile care le fac ei …. atunci clar ca suntem un popor destramat! Se vrea ruperea stangii ….. cu orice pret ….. dar stanga inseamna putere si echilibru!

  5. Ce e de stiut? O votat cum i-o cerut partidul, nu cum e corect.Oricum e degeaba senator de Medias, il gasesti la birou doar in campanie electorala. Excelenta fraza „macar are coloana vertebrala”, adica „nu mi se scoala, da’ ui ce fain atarna”. P.S. Roman vrea sa devina primar in locul lui Neamtu, se stie, de aia ii tot poarta sambetele. Un prost care vrea sa inlocuiasca pe alt prost.

  6. Tin sa te contrazic thorin. In fiecare sfarsit de saptamana il gasesti la birou dar poate nu ai nimerit biroul care a trebuit, e si asta o varianta. Chiar ma amuza comentariile voastre. Sa vina Ghita Roman sa ce?? Sa ne vanda orasul? Sa ne dea o dedicatie la manele? Hai ca sunteti tari:))

  7. Au aparut si postacii sa mai spele niste cadavre politice. Lasati-ma cu Arcas ca e de 10 ani senator si nu s-a remarcat cu nimic decat cu cateva conferinte de presa penibile. Cat despre Ghita Roman, el e prea prost si ca sa vorbeasca corect limba romana, ce alte pretentii sa ai de la un agramat. Ar fi chiar perfect pentru Medias, schimbi un prost cu unul mai prost ca el. Nasol de orasul asta daca astia trei sunt „politicienii capabili” ai orasului

  8. Arcas este o epava care ne face orasul de rusine.
    Mediasul arata perfect si va rog sa nu-l mai criticati pe primarul nostru pentru ca s-a apucat de drumuri

  9. Oamenii comenteaza de Arcas cand Neamtu va distruge orasul ! Inteligentilor , iesiti in strada si opriti contraperformanta edilului sef!Urmatorului primar ii va fi imposibil sa repare in 3 mandate tot ce a stricat Neamtu Teodor ! Oameni slabi ce sunteti nu aveti ochi pentru a vedea ce a facut domnul senator si sunteti orbi incat nu vedeti actiunile devastatoare a lui Neamtu?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.