Acasă Nova TV

37 proiecte în mapele de lucru din noiembrie | VEZI ce discută aleşii

38

primaria medias1Finalul de an este unul plin pentru consilierii locali medieşeni.

Penultima şedinţă ordinară din acest an are pe ordinea de zi un număr de 37 proiecte de hotărâre. Acestea se referă la premierea octogenarilor din oraş, a elevilor cu rezultate foarte bune la concursuri şi olimpiade, a cuplurilor care au aniversat anul acesta 50 ani de căsătorie, dar şi la acordarea de tichete sociale pentru vârstnicii din oraş cu venituri reduse.

Tot în şedinţa de luni este posibil ca postul de consilier local rămas vacant în urma retragerii sprijinului politic de către PSD lui Eugen Grozav, să fie în sfârşit ocupat de către Dan Radu Păltan din partea PNL. Şedinţa ordinară a Consiliului Local se va desfăşura la începutul săptămânii viitoare la sediul Primăriei Mediaş din Piaţa Corneliu Coposu.

1 COMENTARIU

  1. Numai de gainarii va tine-ti domnilor consilieri, nu va mai vine mintea la cap sa faceti lucruri utile si necesare orasului. Pe cand repararea drumurilor, pe cand intretinerea spatiilor verzi, pe cand reducerea cheltuielor inutile, reabilitarea spitalui, locuri de parcare, piata cu comercianti autentici. Nu cred ca in secolul asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.