Acasă Nova TV

PSD vede Transgazul ca pe o vacă de muls pentru clientela de partid!

43

raluca turcanPSD vede Transgazul ca pe o vacă de muls pentru protipendada şi clientela de partid.

Invitată în cadrul emisiunii În Linia Întâi la Nova TV, deputatul Raluca Turcan a explicat că profesionalizarea şi nu politicul în instituţiile statului este una dintre promisiunile nerespectate ale lui Victor Ponta.

8 COMENTARII

  1. Tu vorbesti moldoveanco… Toata clientela PDL e bine mersi in Trangaz si Romgaz si au muls 10 ani. Tu vi ca (CENZURAT) cu vorba inainte? Mars acasa (CENZURAT)

  2. iar vine Raluca Turcan sa ATACE si sa DEZINFORMEZE ! Raluca Turcan nu argumenteaza nimic….. ea vorbeste din ce aude…. Nu are coloana vetebrala ….. de ce nu isi sustine ACL-ul in liniste, de ce ataca?!

  3. Extraordinar tupeul acestei individe. Adica dupa ce ca ai ei folosesc aceste companii ca material electoral si le-au umplut de toti catelusii PDL ului vine acum sa dea lectii de moralitate? Da nu ti-ar fi rusine?! Se poate lua de mana cu primarul care nu vede craterele din oras de gropite:)) Cine Doamne iarta-ma ti-a mai dat si tie functie?? Vai si amar de voi.

  4. Ponta a mai spus că gazul nu pleacă de la Mediaş şi la 3 luni după aceea deja a uitat!
    Plagiatorul a ajuns de nici el nu îşi mai crede minciunile aşa multe debitează în fiecare zi!
    Pe lângă faptul că a dus minciuna la rang de politică de stat, şi-a pus şi postacii să arunce cu noroi în ceilalţi, că altă armă nu au comuniştii ăştia deghizaţi.

  5. Mai credeti in minciunile PSD-iste?Cine lucreaza la gaz in Medias? PSD+UDMR cu neamurile lor,voi abia o duceti de pe o zi pe alta.Ei si-au facut vile,masini scumpe,concedii exotice si copii vostri au 40 lei alocatie,muncitorii salarii de mizerie.Orasul arata ca dupa razboi .D-na aceea spune adevarul, nu conteaza de unde vine.

  6. Ce ma distreaza comentariile astea a catelusilor:)) Deja le-am invatat pe dinafara:)))…altceva nu stiti decat ca muta Ponta gazul cand vi se spune clar ca nu se muta nimic marionete fara creier si coloana ce sunteti!!!!De data asta ati ramas in urma cu comentariile…vedeti ca va trag „sefii” 10% din salar:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.