Acasă Nova TV

Ce ar însemna Victor Ponta preşedinte pentru medieşeni şi pentru români!

103

victor pontaDemararea lucrărilor la centura ocolitoare în 2015, întărirea poziţiei Romgaz şi Transgaz la Mediaş şi deschiderea unor birouri ale unor instituţii descentralizate ale statului în municipiul de pe Târnava Mare.

Acestea sunt argumentele social-democraţilor atunci când despre ce ar însemna pentru medieşeni, Victor Ponta preşedinte.

7 COMENTARII

  1. Dacă nu aţi învăţat până acuma ce înseamnă a minţi votaţi Ponta şi o să mai vedeţi voi sediile Romgaz şi Transgaz doar cînd văduceţi la Bucureşti.

  2. Visul psd-ului este sa mute sediile acestor societati la Bucuresti.In mare parte au reusit,unele servicii(cele aducatoare se bani)sunt deja pe acolo,iar Transgazul este plin de fanarioti de la Bucuresti care oricum nu au nimic in comun cu transportul gazelor sau cu orice altceva din domeniul gazelor,dar se pricep la chiulit,si facut bani pe cai necinstite!

  3. Ce inseamna Victor Ponta ? Un mincinos,plagiator,un corupt.Voi care il sustineti sunteti la fel ca el.Toate sunt promisiuni de campanie electorale.Voi cei care il sustineti stiti bine ca nu are banii necesari sa acopere promisiunile .Ce a facut guvernul Ponta pana acum?

  4. Pt. Medias si pt. Romania , V.P inseamna o adancire in saracie si o monopolizare a puterii spre cativa oameni in fiecare zona. Inseamna taxe abuzive pt oameni si imbogatirea baronilor. SA va fie rusine ! Va vine la toti randul !

  5. Ati ajuns sa luptati,pentru increderea cetateniilor!DA!!VOI LA RANDUL VOSTRU CETATENI :::SA LUPTATI PENTRU A-I TRAGE PE ALTII SA II VOTEZE PE EI;NISTE SARLATANI”! tot citesc comentarii de genul.#va vine si voua randul..si multe altele,insa cineva face ceva?Daca nu pentru noi toti,pentru el insusi….
    Naivitatea si creierul spalat isi da cuvantul! Acum Mediasul e o tinta buna,pentru ca e langa Sibbiu,Johannis…etc…faceti legatura?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.