Acasă Nova TV

Accident la Blăjel, biciclist lovit de un tir | VEZI amănunte

154

accident-bicicletaUn biciclist a fost lovit de un tir în urmă cu puţine momente pe Drumul Naţional 14 B. 

Din primele informaţii, accidentul de circulaţie s-a produs pe raza comunei Blăjel. Din câte se pare biciclistul a fost rănit.

ACTUALIZARE: În jurul orei 12,30, un medieșean în vârstă de 80 de ani a circulat cu bicicleta pe DN 14 A, dinspre Mediaș spre Târnăveni, iar în afara localității Blăjel, în timp ce era depășit regulamentar de un ansamblu TIR care circulă pe aceeași direcție, pe fondul neatenției, s-a dezechilibrat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe acostamentul din partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma căderii, biciclistul s-a rănit grav și a fost transportat la Spitalul Municipal Mediaș în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a și rămas internat.

Politiștii din cadrul Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor producerii acestui eveniment rutier.

FOTO: arhivă

1 COMENTARIU

  1. Din articol nu reiese ca a fost lovit de TIR!
    Care e realitatea totusi, pentru ca e usor sa dam titluri marete si apoi acestea sa fie de fapt niste baloane de sapun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.