Acasă Nova TV

VIDEO Cum să furi un telefon în Piața Mică și să nu te prindă Poliția

30

furt piata mica E foarte simplu să furi un telefon, după cum se vede în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere a unui bar din Piața Mică din Sibiu, mai ales dacă este lăsat la voia intâmplării.

Doar trei secunde i-au trebuit unui hoț să ia un telefon nesupravegheat de pe masă, să-l bage în buzunar și să plece liniștit cu gașca care îl însoțea. Deși imaginile există, Poliția nu a făcut nimic pentru că imaginile trebuie predate doar pe suport CD, nu pe mail sau stick de memorie.

”Povestea e scurta. Un nefericit fura un telefon al unei ospatarite aflate in timpul programului de lucru. Ghinionul lui, fura exact din fata camerei de supraveghere. Norocul lui e Politia care nu vine sa vada inregistrarile, trebuie sa fie puse pe un cd ( nu stik, nu link, nu mail…) si toata procedura dureaza cateva zile bune.
Flanco Banner
Ceea ce inseamna ca de recuperat nu se pune problema. Noi in doua ore am aflat si cum il cheama, unde sta si ca tota “gasca” care se vede pe inregistrari are ca obiect de activitate furatul din centrul Sibiului. Nu stiu daca putem face ceva, dar m-am gandit ca putina “reclama” pentru ei i-ar mai domoli.” (Ora De Sibiu)
VEZI MAI JOS IMAGINILE. CAMERA DE SUPRAVEGHERE A SURPRINS TOATĂ ACȚIUNEA!

Banner EximTur