Acasă Nova TV

VIDEO Aproape de tragedie | Fotbalist al Gazului implicat într-un grav accident rutier

323

Accident Buziuc  Accident teribil în apropiere de localitatea Iliseşti! Un jucător din Liga 1 a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a lovit o căruţă.

Alexandru Buziuc, atacantul celor de la Gaz Metan şi al naţionalei de tineret, a fost implicat într-un accident rutier în noaptea de sîmbătă spre duminică, anunţă cancan. După meciul echipei sale cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, jucătorul a plecat alături de prieteni spre Suceava, iar în dreptul localităţii Iliseşti maşina a lovit o căruţă. Toţi cei implicaţi în accident au fost transportaţi la spital şi se află în afara oricărui pericol.
Alex Buziuc”Are o fisură la o vertebră şi un hematom. Lucrurile s-au petrecut noaptea, Poliţia a întors chiar în mijlocul drumului o căruţă care nu circula regulamentar. Atelajul nu era semnalizat, nu avea nici o lumină. Nu au văzut şi au intrat in căruţă. Comunicăm cu el, este ok. E tînăr şi poate să treacă repede peste acest eveniment. Avem încredere că recuperarea va fi destul de rapidă. Am consultat medicii şi nu o să aibă voie să lovească mingea cu capul”, a spus Ioan Horoba, preşedintele clubului Gaz Metan, conform sursei citate. (Gazeta Sporturilor) / Foto & video RomaniaTv

Banner EximTur