Acasă Nova TV

Se întâmplă în Transilvania | Primul restaurant unde bicicliştii au reducere de 10 % dacă vin pe două roţi

26

bicicleta kulinarium Unul dintre localurile din Piaţa Mică din centrul istoric al Sibiului, Kulinarium, este primul din oraş care acordă reducere de 10 % clienţilor-biciclişti, cu o singură condiţie, ca aceştia să vină cu bicicleta la restaurant.

La o lună de la lansarea ofertei, în fiecare zi, la acest restaurant din Sibiu sunt parcate cel puţin câteva biciclete, iar proprietarii lor stau relaxaţi la mese, bucurându-se de o atmosferă liniştită şi reducerea de zece procente acordată de local. Bicicliştii sibieni dar şi turiştii care închiriază biciclete se bucură de reducerea notei de plată, dar şi de faptul că aici au unde să îşi lase în siguranţă bicicletele.

Încă de la intrarea în restaurant, o tablă cu un biciclist desenat pe ea, anunţă: ‘Dacă vii cu bicicleta, ai 10 % reducere’.

Facem asta ca să sprijinim acţiunea care a început încă din anii 2000 la Sibiu, chiar şi acţiunea autorităţilor locale de creare a pistelor de biciclete, am zis că ar fi inedit să atragem partea activă a locuitorilor din Sibiu, a celor care vin cu bicicleta. Sunt diverse cluburi pentru biciclişti în Sibiu. Oferta noastră este o acţiune mai mult pentru localnicii care merg cu bicicleta’, a declarat, pentru AGERPRES, administratorul restaurantului Kulinarium.

În municipiul Sibiu a crescut simţitor numărul bicicliştilor, imediat după ce Primăria a mărit suprafaţa pistelor pentru aceştia. Astfel, acum există în municipiul Sibiu peste 71 de kilometri de piste de biciclete, cele mai circulate fiind cele din Parcul Sub Arini situat în Pădurea Dumbrava.

Banner EximTur