Acasă Nova TV

SCANDAL Melodia este anti-Biserică | Artiști români, atac asupra „trafaletului sfânt”

288

Ne facem auziți Vunk Melodia „Ne facem auziți”, cântată de Vunk împreună cu Roman (Zdob și Zdub), Aylin, Alina Eremia, Nicole Cherry, Gabriel Cotabiță, Loredana Groza, Mihai Georgescu (Bere Gratis) și Sișu (La Familia), a stârnit reacții din partea unor credincioşi.

Unul dintre cele mai importante site-uri ale ortodocșilor, cuvantul-ortodox.ro, spune că în spatele acestei melodii se află „o campanie anti-BOR și anti-patriarh”, iar mesajele sunt manipulatoare.

Articolul o critică și pe Loredana, despre care cred că ar promova legalizarea căsătoriilor între homosexuali.

„Vocea celor care „se fac auziţi” se îndreaptă, în mod evident şi primordial împotriva Bisericii Ortodoxe, considerată desacralizată, unde „părinţii” (adică preoţii) au „dat afară din biserică toți sfinţii”, iar „crucea lor”, deci în opoziţie cu crucea noastră, a celor care cântăm, „înseamnă doar semnul plus”.

Plus care înseamnă profit. Deci, pentru purtătorii mesajului, Biserica actuală este un loc al profitului, fără nimic sfânt, cu o cruce a lor. În opoziţie cu „crucea noastră”, a celor care cântăm”, spune autorul unui articol de pe cuvantul-ortodox.ro.

Articolul o critică și pe Loredana, despre care cred că ar promova legalizarea căsătoriilor între homosexuali. „O altă apariţie ciudată este cea a Loredanei Groza, îmbrăcată şi tunsă ca un băiat. Să fie o referinţă la homosexuali, pe care i-a sprijinit făţiş în ultimii ani, inclusiv prin participarea la o parodie de “nuntă”, tot la Pro?”, se mai arată în articolul citat. (Yahoo News)

Banner EximTur