Acasă Nova TV

România lucrului bine făcut | Klaus Iohannis și-a lansat candidatura în fața Guvernului

106

lansare iohannisKlaus Iohannis şi-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale sâmbătă, printr-un miting organizat de ACL în fața Guvernului, la care PDL și PNL au mobilizat aproximativ 25.000 de persoane din întreaga țară. Județul Sibiu a fost reprezentat de peste 1500 de persoane, a spus președintele PDL Sibiu, Raluca Turcan.

Klaus Iohannis și-a început discursul, care este construit pe sloganul “România lucrului bine făcut”. Candidatul ACL la Președinția României a spus că a intrat în competiție cu gândul că “putem face din România țara lucrului bine făcut.

“Forța mea este forța voastră, misiunea mea este misiunea voastră, iar victoria mea va fi victoria voastră”, a spus Klaus Iohannis în fața celor prezenți cărora le-a mulțumit că se află la miting.

lansare iohannis wide

Iohannis a mai spus că 2,2 milioane de români stau în spatele candidaturii sale la Președinția României.

Cred în politica făcută cu fermitate și respect pentru oameni, cred în lege, cred în lucrurile bine făcute și cred în România, acestea sunt angajamentele mele, cu ele vin în fața dumneavoastră și împreună vom construi România lucrului bine făcut, o Românie în care merită cu adevărat să trăiești”, a încheiat Klaus Iohannis.lansare iohannis 1

Chiar dacă lansarea candidaturii la prezidențiale a lui Iohannis s-a desfăşurat sâmbătă, lansarea programului său pentru prezidențiale, ”România lucrului bine făcut”, va avea loc luni seară, la Palatul Parlamentului.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here