Acasă Nova TV

Percheziţii DNA la Direcţia Sanitară Veterinară Sibiu într-un dosar de corupţie | VIDEO

41

perchezitii-dna- Procurorii DNA Alba fac, miercuri, mai multe percheziţii în municipiul Sibiu, într-un dosar privind fapte de corupţie comise în perioada 2011-2013. Surse judicare, citate de Mediafax, au precizat că descinderile au loc şi la sediul Direcţiei judeţene Sanitare Veterinare. Printre cei vizaţi în anchetă sunt şi directori ai instituţiei.

DNA a precizat, într-un comunicat de presă, că cercetările în acest dosar vizează infracţiuni de corupţie şi conexe, care ar fi fost săvârşite în perioada 2011-2013.

„În cursul zilei de 24 septembrie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate trei percheziţii domiciliare în locaţii situate în municipiul Sibiu, dintre care una este sediul unei instituţii publice”, a menţionat DNA.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că instituţia publică unde au loc percheziţii este Direcţia Sanitară Veterinară Sibiu, fiind vizaţi directorul instituţiei, precum şi alţi directori şi funcţionari din filiale ale DSV Sibiu.

ACTUALIZARE

Procurori de la Direcția de Anticorupție Alba, însoțiți de mascați de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu au efectuat descinderi miercuri dimineață la sediul DSV Sibiu și acasă la directorul Țichindelean Șerban. Acesta este acuzat de abuz în serviciu și ar fi dispus decontarea către SC CHERRY SRL Sibiu a unor importante sume de bani, firmă la care asociați sunt soția și fiul acestuia.(Ora De Sibiu)

Banner EximTur