Acasă Nova TV

Marea asfaltare n-a mai început | Am aflat de ce

14
DISTRIBUIȚI

STATIE ASFALTSocietatea Gospodăria Comunală ar fi trebuit să înceapă săptămâna trecută asfaltarea străzii Brateiului şi în paralel plombarea arterelor principale.

În realitate nu s-a întâmplat absolut nimic, iar explicaţia este simplă. Operatorul de drumuri nu are gaz metan şi nu poate produce asfalt. Societatea are o datorie de aproximativ 200.000 lei către furnizorul de gaze naturale, iar negocierile şi discuţiile purtate au rămas fără vreun rezultat concret. În aceste condiţii, conducerea societăţii caută soluţii alternative de achiziţionarea a asfaltului din altă parte, iar în paralel se mai poartă discuţii cu furnizorul de gaze naturale. Despre momentul în care vor începe asfaltările nu mai spune nimeni nimic concret.

Banner EximTur
  • Dan

    Dupa cum am mai comentat si cu alte ocazii acesta societate e terminate, degeaba incearca primarul sa o resusciteze ca nu ai cum sa faci performanta si profit cu agajati necalificati si sefi hoti sau corupti. Ai nevoie oameni care se mai gandesc si la oras sau modul cum inteleg sa isi faca meseria ca har domnului este mult de lucru mai ales in Medias. De cate ori vezi prin oras utilaje si oameni de la Gospodaria Comunala te uiti mut cum lucreaza de prost si numai pe fuserite. Nici hainele de pe ei nu stau bine, sunt toti plictisiti si fara chef de munca. Nu mai vorbin de utilaje si scule cu care nu poti face o lucrare cinstita si buna. Daca ne uitam la sefi lor nu vedem decat casele lor frumoase si masinile scumpe cumparate din salariile lor mici. Mai rau este faptul ca noi cei care platim atatea taxe suferim de pe urma acestui smintit de primar impreuna cu pacalicii de consilieri care trag cu dintii sa scoata din impas Gospodaria Comunala dar tot pe bani nostrii publici. Vorba aia fiecare pasare pe graiul ei piere.

  • Virgil

    Pa