Acasă Nova TV

Iohannis: Nu s-a putut să avem copii | PSD a întors asta într-o mârlănie fără margini

12

klaus johannis Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că, „din păcate“, nu are copii, dar şi-ar fi dorit să investească în copii „mai mult decât orice”, însă „nu a fost să fie“, menţionând că afirmaţia sa privind casele a fost întoarsă de PSD cu „o mârlănie fără margini“.

Iohannis a fost întrebat despre afirmaţia potrivit căreia nu are copii şi acesta este motivul pentru care a investit în imobile, lucru care a dat ocazia unor atacuri din partea PSD. ”Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Nu, eu nu am spus aşa ceva, eu am spus că am avut…fiindcă, din păcate … să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii. Din păcate nu avem copii, nu s-a putut.Si atunci am avut, sigur, resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie. Faptul că PSD a întors-o invers este o mârlănie fără margini”, a spus Iohannis.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat recent că a obţinut cele şase locuinţe din declaraţia sa de avere în urma unor investiţii din partea sa şi a soţiei, cu scopul de a „avea ceva pentru bătrâneţe”, în condiţiile în care nu are copii şi prin urmare nu a investit în educaţia acestora. (adevarul.ro)

Banner EximTur