Acasă Nova TV

Iohannis își depune sâmbătă dosarul de candidatură | Un turneu de forță în Bistrița, Călărași, Pitești

32

klaus johannis romgaz  Sâmbătă se anunță o zi extreme de aglomerată pentru candidatul ACL la președinția României.

Surse din PNL susțin că în această zi va fi depus dosarul de candidatură și tot atunci candidatul va face trei vizite în teritoriu: la Bistrița, Pitești și Călărași.

Sâmbătă, 20 septembrie, va avea loc în Piteşti “Şcoala politică a femeilor din ACL-Alianţa Creştin Liberală”. Evenimentul se va desfăşura sub sloganul “Energie, emoţie, echilibru” şi va reuni reprezentanţi ai PNL şi PDL din întreaga ţară. Este anunţată prezenţa a circa 900 de persoane, majoritatea femei din cele două partide.

Iohannis este așteptat sâmbătă și la Bistrița. ”Iohannis spune că ar trebui să ne preocupe proiectele pe care le avem cu adevărat pentru România, are un limbaj dur, sec şi tranşant despre vulnerabilităţile contracandidaţilor şi pe care le avem noi ca ţară şi pe care trebuie să le îndreptăm. Sper ca pe data de 20 septembrie să-l avem la Bistriţa, în principiu pe data de 20 septembrie, va fi o întâlnire”, susține vicepreședintele PNL, Stelian Dolha. Totuși, potrivit programului anunțat pe pagina sa de Facebook, Johannis va fi mâine la Bistrița.
Iohannis este așteptat sâmbătă la Zilele Municipiului Călărași. Potrivit președintelui PNL Călărași, Vasile Iliuță,citat de presa locală, Iohannis se va întâlni cu aleșii PNL și PDL din județ. Alături de  Johannis vor ajunge aici Cezar Preda, Roberta Anastase și Costică Canacheu. (Sursa: Turnul Sfatului)
Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here