Acasă Nova TV

FOTO Viitorul naţional în mucegai şi rugină | Condiţii incredibile pentru antrenament la Sibiu

210

sala sport sibiu Performanțe notabile în mizerie de nedescris. Așa se antrenează speranțele boxului din Sibiu!

Saci vechi şi puţini, oglinzi al căror luciu s-a dus de mult timp, un ring înghesuit dintr-un perete în altul, tencuială căzută, igrasie, vopsea sărită, poate şi ceva mucegai. Acesta este decorul unui antrenament de box al copiilor, juniorilor şi seniorilor în sala Clubului CSM Sibiu.

Arată mai rău decât un subsol de bloc, dar este o sală în care se face sport de înaltă performanţă.

Se pregătesc aici membri ai lotului naţional, medaliaţi la Naţionalele României, sub îndrumarea antrenorului Emil Bihorean. Se întâmplă în România anului 2014, semn că în continuare sportul este sărac, iar boxul mai mult poate decât alte discipline.sala sport sibiu 2

Sportivii, asemeni balerinilor, îşi studiază uneori mişcările în oglindă în timpul antrenamentelor, pentru a observa greşelile de ţinută. În sala de box sibiană, trebuie să te concentrezi la maximum şi să ai grijă ce colţ al oglinzii priveşti în timpul unei astfel de tentative de a te corecta singur în timpul antrenamentului.

sala sport sibiu 1Sportivii care îşi petrec ore în şir în această sală au obţinut constant performanţe. Alexandru Ciociu este medaliat cu bronz la naţionalele de cadeţi şi vececampion naţional în 2014, iar Irina Stoica, 27 ani, este campioană naţională în 2013 şi deţinătoarea Cupei Romaniei (la categoria 60 kg), în 2014.

Sursa: Ora De Sibiu

Banner EximTur