Acasă Nova TV

Femeie lovită pe trecerea de pietoni, şoferul a fugit de la locul accidentului!

196

accident-trecere-pietoni-22000O femeie a fost rănită grav pe o trecere de pietoni de pe strada Alba Iulia din Sibiu.

Accidentul de circulaţie s-a produs marţi seara. Victima are 40 ani, este din satul Cârţa şi a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Judeţean Sibiu. Conducătorul auto a fugit de la locul producerii accidentului. În urma verificărilor acesta a fost identificat de poliţişti. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Cristian. Acesta nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

ACTUALIZARE COMUNICAT POLIŢIE:

În data de 02 septembrie a.c., în jurul orei 20,25, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că pe Şoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu s-a produs un accident de circulaţie, iar conducătorul auto a fugit de la locul faptei.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie rutieră care au constatat că o femeie în vârstă de 40 de ani, din satul Cârţa, care încerca să traverseze drumul pe trecerea pentru pietoni situată în dreptul unei benzinării a fost lovită de un autoturism care circula dinspre centrul oraşului spre aeroport şi care a părăsit locul producerii accidentului. Femeia a suferit răni grave şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu pentru investigaţii amănunţite, unde a şi rămas internată.

În urma activităţilor investigativ operative desfăşurate de către poliţişti, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Cristian, posesor al permisului de conducere din luna martie a anului curent.

Conducătorul auto şi femeia rănită au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În prezent, conducătorul auto este cercetat penal cub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Foto: arhivă

Banner EximTur