Acasă Nova TV

Au parcat pe interzis şi nu au mai plecat de trei ani | VIDEO ŞI DECLARAŢII

134
DISTRIBUIȚI

TIRURI AUREL VLAICUMai multe tiruri ocupă abuziv banda întâi de mers de pe strada Aurel Vlaicu, în dreptul fostei unităţi militare de aviaţie.

Locatarii din zonă au făcut reclamaţii peste reclamaţii, poliţia a dat amenzi, însă tirurile sunt tot acolo, încurcă circulaţia, strada nu poate fi curăţată sau eventual asfaltată.Locatarii de pe strada Aurel Vlaicu spun că cele două tiruri staţionează în zonă de aproximativ doi trei ani, culmea chiar în dreptul unui indicator cu oprirea interzisă. Maşinile de mare tonaj ocupă banda întâi de mers spre centrul oraşului, iar sub ele s-au adunat mormane de gunoaie.

În urma sesizărilor locatarilor din zonă, Biroul Poliţiei Rutiere Mediaş a aplicat şase sancţiuni contravenţionale pentru această neregulă. De asemenea recent, Poliţia Locală a dat şi ea două amenzi.

Banner EximTur
  • intereseant din tot acest reportaj e faptul ca cu alte masini stationate pe banda itai a soselei apartinind chiar acelor locatari care locuesc pe str.AUREL VLAICU nu are nimeni treaba sau cu taxiurile care isi au garajul sau spalatoria pe aceiasi strada nu are nimeni treaba,oricum nu deranjeaza masinile stationate pt. str. AUREL VLAICU E INPRACTICABILA din orice punc de vedere,apropo cred ca POLITIA LOCALA ar trebui sa faca ordine mai intai in cartierul italian si pe urma pe alte strazi ale mediasului sau primariei de ce nui aplica o amenda pentru felul care arata sos. sibiului???????????????????????????????????????????????

    • Gica

      Mai nea Mariuse doar nu esti proprietarul camioanelor 🙂 .. Mie mi se pare interesant cum a reusit proprietarul sa fenteze legea trei ani… prietenii stiu de ce … Oricum o mare jena pentru trantorii care sunt pusi sa aplice legea, da numai pt unii. Sunteti de kko!

  • virgil

    avem in oras doua strazi cu doua benzi pe sens dar degeaba ca tot timpul prima banda e ocupata..asta inseamna ca organele de control isi fac treaba?bine ca stau la panda sa suspende permise dar de ordine in oras nu se mai tine cont..