Acasă Nova TV

Asfaltul mai întârzie pe strada Păcii | VIDEO ŞI DECLARAŢII

189
DISTRIBUIȚI

strada paciiAsfaltarea străzii Păcii din municipiul Mediaş care duce la cimitirul ortodox mai are de aşteptat.

În zonă se lucrează în prezent la înlocuirea unei conducte de canalizare pluvială, iar abia ulterior se va putea reface infrastructura rutieră.

Strada Păcii a fost decopertată acum aproximativ patru luni. În prezent dacă te încumeţi să foloseşti această arteră, eşti obligat să faci slalom printre canale, şanţuri şi mult praf. Locatarii din zonă spun că se lucrează foarte lent pe principiul unul munceşte, trei se uită. Reprezentanţii municipalităţii spun că strada Păcii nu se poate asfalta deoarece societatea Apa Târnavei Mari trebuie să înlocuiască mai întâi o conductă de canalizare pluvială.

Banner EximTur
  • vlad tepes

    Cel mai slab primar pe care l-a avut Mediasul vreodata este Teodor Neamtu

  • Dan

    E strigator la cer cum isi bat joc de noi cei care conduc orasul. Inadmisibil ca reabilitarea unui drum de o asa mare importanta sa dureze atat si mai ales modul in care este facuta lucrarea. Nu vreau sa ma gandesc ce mizerie, nervi si cuvinte grele vor fi in perioada cand ne celebram mortii sau cum ajung acolo cei care trebuie sa isi inmormanteze persoanele disparute dintre noi. Un stfel de drum in alte tari se face in regim de urgenta si se lucreza zi si noapte pentru al reda circulatiei. Suntem foarte slabi si dezorganizati in tot ceea ce facem si nimic nu este terminat sau dus la bun sfarsit mai ales in acest oras care e un santier continuu. Tot vorbim dar nimeni nu se revolta si fiecare ne rupem masinile, ne murdarim hainele si mai rau inspiram tone de praf si mirosuri grele. Vai de mama noastra daca mai stam si aceptam acest primar josnic si toata sleahta lui de acoliti spagari si hoti.