Acasă Nova TV

Acuzaţii grave: 100 voturi = un post în gaz, bonuri de masă pentru semnături!

40

arcasAcuzaţii grave lansate de Viorel Arcaş la adresa Alianţei Creştin Liberale.

Senatorul PSD spune că la Bazna şi Boian s-au promis posturi în Romgaz şi Transgaz pentru 100 voturi în favoarea candidatului ACL, iar acordarea bonurilor de masă angajaţilor de la sonde au fost condiţionate de semnături de susţinere pentru Klaus Johannis. 

100 voturi aduse înseamnă un post în Romgaz sau Transgaz. Acuzaţia a fost adusă în cadrul unei conferinţe de presă de către senatorul Viorel Arcaş, care spune că Alianţa Creştin Liberală se foloseşte de cele două societăţi din domeniul gazelor naturale pentru a câştiga capital electoral.

6 COMENTARII

  1. E usor sa vorbesti, mai greu sa dovedesti.

    Partidul senatorului va transfera totul la bucuresti si atunci sotia lui se va muta in capitala sau iar se va alege cu zeci de salarii compensatorii ca atunci cand s-a mutat din banca la romgaz.

    Apropos, nu cumva sotia senatorului a ajuns in romgaz pe un salariu foarte bun in timpul pdl-ului?

    • Domnule Dorin esti cumva un lipitor de afise al PD-L ului care a primit un post in una din societati dupa ce te-ai umplut de aracet si acum tre sa-i rasplatesi cu comentarii? aveti o norma zilnica de comentarii?

  2. Arcas e fidel sloganului: tine-ma Doamne sanatos, ca prost ma tin singur. Pai nu PDL ti-a angajat nevasta la Romgaz nerecunoscatorule?

  3. Măi Nea Arcaş îmi dovediţi încă odată cât sunteţi de slabi, deşi nu era cazul.. voi conduceţi ţara, mă rog, aşa prost cum o faceţi, dar alţii angajează în companiile naţionale … deci voi k de obicei cu vorba multă, faptele sunt în tabăra cealaltă. Aşa a fost dintotdeauna cu angajările, voi însă aţi fost prea incapabili să vă angajaţi membrii de partid. Jalnic!

  4. Cred ca ar trebui sa va opriti cu atacurile la adresa familie. Pot sa inteleg ca aveti ceva personal cu senatorul dar nu vad de ce trebuie sa dati in familie!!! Rusine!!! Bravo lui ca nu practica politica de angajare a PD-L ului. Nu trebuie sa-si tina membrii cu forta si sa-i oblige sa sustina partidul ca altii care isi fac veacul numai cu amenintari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.