Acasă Nova TV

Accident mortal, a intrat cu maşina într-un cap de pod | VEZI amănunte

252

Accident DN1Tragedie pe drumul dintre localitatea Daia şi Agnita.

Un autoturism care venea dinspre oraşul Agnita a intrat într-un cap de pod. Dintre cele două persoane care se aflau în maşină una a decedat pe loc. Accidentul de circulaţie s-a produs pe Dealul Dăii. 

ACTUALIZARE

Conform informaţiilor de la faţa locului, în autoturism erau trei bărbaţi. Şoferul şi pasagerul din dreapta au murit, iar cel de pe bancheta din spate este grav rănit. Vârstele persoanelor 47 – 60 de ani.

Traficul este blocat total în zonă, pentru stabilirea cauzelor care au dus la tragicul eveniment.

ACTUALIZARE 2

Șoferul conducea într-o coloană de mașini ai cărei pasageri participau la aceeași nuntă. Se îndreptau spre Sibiu, orașul înspre care mai aveau câțiva kilometri. La un moment dat, șoferul Loganului a intrat în depășire, în zona stației de gaz de pe Dealul Dăii (aprox. km 6 al drumului). A pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit puternic de un cap de pod aflat pe sensul opus direcției de mers. Șoferul și pasagerul din dreapta au rămas încarcerați, în timp ce bărbatul care se afla pe bancheta din spate a fost proiectat în afara mașinii. (turnulsfatului.ro)

ACTUALIZARE 3

Doi muzicanți care  insoteau un alai de nunta au fost implicati intr-un grav accident de circulatie produs pe drumul județean 106 ce leagă Sibiul de Agnita. Unul dintre ei a murit pe loc, iar cel de-al doilea a fost  ranit  grav dupa  ce soferul  autoturismului  in care se aflau a  deposit  coloana si s-a izbit intr-un cap de pod. Muzicantul decedat in accident era angajat al  Ansamblului Profesionist  Cindrelul Junii Sibiului,  in  timp ce barbatul  ranit era colaborator al  ansamblului. El a fost  transportat la spital de  o masina Smurd, iar  starea lui este  grava, spun medicii. (oradesibiu.ro)

În urma impactului, conducătorul auto (B.C. în vârstă de 47 de ani, din mun. Sibiu) și pasagerul din dreapta sa (C.F. în vârstă de 54 de ani, din mun. Sibiu) au decedat, iar pasagerul care ocupa locul din dreapta spate (B.M. în vârstă de 36 de ani, din mun. Sibiu) a fost proiectat în afara autoturismului fiind rănit ușor și transportat ulterior la Spitalul Clinic Județean Sibiu, unde a rămas internat. La locul producerii accidentului au intervenit echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru descarcerarea persoanelor decedate”, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.

Banner EximTur