Acasă Nova TV

VIDEO: Străzi inundate şi probleme la Mediaş, Sibiu şi Ighişul Nou

404

Ploi abundente Sibiu Ploaia torenţiala care a căzut joi după-amiaza a creat probleme serioase atât în municipiul Mediaş cât şi în satul aparţinător Ighişul Nou.

Mai multe străzi au fost inundate, iar apa a pătruns în curţile şi chiar în casele oamenilor. Probleme au fost şi în municipiul Sibiu în zona industrială vest.

Ploaia torenţială a creat probleme serioase în zona străzilor Valea Adâncă şi Izvorului. Valea Moşnei s-a umflat şi a ieşit din matcă în unele zone, strada Valea Adâncă a fost inundată iar apa a intrat în curţile oamenilor.

Probleme au fost şi pe mai multe străzi din cartierul Automecanica, Petru Maior şi Protopop Moldovan fiind inundate.

În satul aparţinător Ighişul Nou, ploaia a transformat localitatea într-o veritabilă mlaştină. Apa s-a scurs pe drum, a intrat în curţile şi chiar casele oamenilor. Cauza o reprezintă conform locuitorilor, faptul că toate străzile şi trotuarele au fost sparte în totalitate datorită lucrărilor de apă-canal respectiv cele făcute de E-ON Gaz, şanţurile de scurgere au fost astupate, iar muncitorii nu au refăcut nimic în urma lor.

La Sibiu, ploaia torenţială a căzut în zona industrial vest. Cantitatea mare de apă a dus la inundarea terenurilor, dar și a unei parcări din zona întreprinderii Continental. Cele câteva zeci de mașini aflate în această parcare au ajuns, în câteva zeci de minute, în mijlocul unui mic lac.

Banner EximTur