Acasă Nova TV

VIDEO Regizor sibian dat în judecată | A obligat o minoră să sară de la înălțime chiar la F.I.T.S.

82

Alexandru Wolf  Regizorul sibian Alexandru Wolff a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului instanţei supreme, care îl acuză că în urmă cu şapte ani a obligat o minoră să sară de la înălţime, în timpul unei repetiţii la Festivalul Internaţional de Teatru Liber de la Sibiu. În urma incidentului, fata s-a lovit la coloană şi a paralizat.

Regizorul Ilie Alexandru Wolff, fondatorul Teatrului de Balet din Cluj-Napoca, va fi judecat de magistraţii Judecătoriei Sibiu, pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit procurorilor Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, incidentul s-a produs în 2007, Ilie Alexandru Wolff având la acel moment calitatea de organizator şi regizor al unui spectacol în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Liber de la Sibiu.

Anchetatorii îl acuză pe Ilie Alexandru Wolff că nu i-a pus la dispoziţie tinerei mijloacele de siguranţă necesare când i-a cerut să execute saltul de la înălţime.

“Raportul de expertiză medico-legală întocmit în cauză de către Serviciul de medicină legală judeţean Sibiu a concluzionat că victima a suferit un traumatism vertebro-medular cu fractură cominutivă de corp vertebral T12, cu interesare mielinică la acest nivel. Leziunile s-au putut produce prin cădere de la un nivel la altul şi au necesitat 90-100 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, persoana vătămată prezentând o infirmitate fizică permanentă”, conform anchetatorilor. (Sursa: Ora De Sibiu)

Banner EximTur