Acasă Nova TV

VIDEO Ploi abundente şi la Sibiu | Autoturisme inundate în parcare

342

Masini inundate Sibiu  33 de litri de ploaie pe metru pătrat au căzut în aproximativ o oră în Sibiu, Zona Industrială Vest, imediat după ora 15:00 a zilei de joi.

Cantitatea mare de ploaie a dus la inundarea terenurilor, dar și a unei parcări din zona întreprinderii Continental. Cele câteva zeci de mașini aflate în această parcare au ajuns, în câteva zeci de minute, în mijlocul unui mic lac.

Toată ploaia căzută în Zona Industrială Vest s-a strâns într-un singur șanț, care trece pe sub ”drumul hoților”.

În zona subtraversării, șanțurile și podețul nu au mai făcut față, așa că timp de ore bune carosabilul a fost acoperit de apă. Mașinile au putut utiliza drumul pe un singur fir și acela acoperit din belșug de apă.

În zona Aeroportului Sibiu au căzut 33 de litri pe metru pătrat. Vântul a fost de asemenea puternic, a avut o viteză de aproximativ 100 de km pe oră”, au declarat reprezentanții Centrului Meteorologic Regional Sibiu.  Potrivit lor, ploaia de joi după-amiaza nu a fost printre cele mai abundente din această vară. ”Am avut și căderi de apă de 40 de litri pe metru pătrat. Însă ploaia despre care vorbim a căzut pe o arie restrânsă. Adică, în loc ca această cantitate de apă să cadă pe zece – 15 kilometri pătrați, a căzut pe doi kilometri pătrați. Așa sunt ploile de vară”, au mai declarat reprezentanții Centrului de la Sibiu. (Sursa: turnulsfatului.ro)

Banner EximTur