Acasă Nova TV

VIDEO: Ploaia torenţială şi lucrările neterminate au transformat Ighişul Nou în mlaştină!

178

IGHISUL NOUPloaia torenţială care a căzut joi după-amiaza în satul aparţinător Ighişul Nou a transformat localitatea într-o veritabilă mlaştină.

Apa s-a scurs pe drum, a intrat în curţile şi chiar casele oamenilor. Cauza o reprezintă conform locuitorilor, faptul că toate străzile şi trotuarele au fost sparte în totalitate datorită lucrărilor de apă-canal respectiv cele făcute de E-ON Gaz, toate şanţurile de scurgere au fost astupate, iar muncitorii nu au refăcut nimic în urma lor.

,,În urma unei ploi torentiale care a durat aproximativ 15 minute, Ighisul a devenit o adevarata mlastina si asta datorita lucrarilor de apa si apa uzata, dar si a celor de al E-ON gaz, care se desfasoara acum in localitate. Muncitorii de la E-ON gaz au sapat efectiv toate strazile existente in localitate, au spart toate trotuarele, am instalat noile tuburi de gaze dar au uitat sa refaca dupa ei, pe de alta parte, muncitorii de la apa si apa uzata faca celasi lucru, sparg tot si un urma lor Dumnezeu cu mila. Datorita acestor lucrari si din cauza ca au acoperit toate santurile, apa rezultata in urma ploii s-a scurs pe drum, a intrat in gradinile, curtile si in casele locuitorilor. In filmulet este doar o mica parte surprinsa, dar va rog sa veniti si sa filmati si in alte zile cum muncitorii se relaxeaza la umbra cu berea langa ei” ne-a scris un localnic din satul aparţinător Ighişul Nou.

Banner EximTur