Acasă Nova TV

VIDEO FOTO Un pacient s-a sinucis la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu

144

Spitalul psihiatrie Un bărbat de 45 de ani s-a sinucis la secția de bărbați din cadrul Spitalului de Psihiatrie din Sibiu. Omul și-a luat zilele cu un cuțit adus de acasă. În spital a fost demarată o anchetă pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat evenimentul.

Totul s-a petrecut între orele 5 și 6 dimineața ale zilei de duminică. Bărbatul era internat de trei zile pe secția de psihiatrie 1 în sectorul deschis al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu.

Omul originar din județul Brașov avea ceva probleme, după ce în urmă cu mai bine de un an i-a decedat soția, iar apropiații spun că nu putea să treacă peste pierderea suferită.Spitalul de Psihiatrie din Sibiu 1

În momentul în care bărbatul și-a luat viața, el mai era în salon cu încă o persoană.

Personalul medical aflat de serviciu în noaptea respectivă, a fost cel care a descoperit că omul s-a sinucis.Spitalul de Psihiatrie din Sibiu 2

Evenimentul s-a produs la primele ore ale dimineții. El a fost descoperit imediat de către personalul de serviciu. A fost anunțat apoi medicul de gardă,care s-a prezentat în câteva secunde la patul pacientului. Manevrele de resuscitare din păcate nu au dat rezultate. Imediat după producerea evenimentului s-a instituit o comisie și o echipă de analiză a cazului. Au fost anunțate instituțiile superioare despre ceea ce s-a întâmplat”, spune medicul Zaharia Carmen, purtător de cuvânt la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu. (Sursa: oradesibiu.ro)

Declaraţia video

Banner EximTur