Acasă Nova TV

VIDEO Baschet pe acoperiş | Selecţionerul Marcel Ţenter alături de micii baschetbalişti

23

baschet p acoperis 1 Asociația ”Al 6-lea jucător” a organizat joi prima demonstrație de baschet la înălțime din România, pe terasa de la ultimul nivel al Bibliotecii Județeane Astra.

Pentru prima dată, zeci de juniori pasionați de baschet s-au întâlnit cu unul dintre cei mai iubiți antrenori români, ”la înălțime”. Locația inedită, acoperișul noului corp de clădire a bibliotecii, a fost aleasă de Asociaţia Al 6-lea Jucător , în cadrul evenimentului Zilele Baschetului.

Beneficiarii primul eveniment, lecția de baschet cu Marcel Țenter, au fost copiii antrenați la cluburile din Sibiu și patru tineri selectaţi de organizatori în urma unui concurs. Inainte de demonstrațiile practice, antrenorul naționalei și-au luat timpul necesar și le-a împărtășit celor mici câteva din secretele ”iubirii pentru baschet” și ale formării unui sportiv cu performanță.

”Faceți sport! Dar, în primul rând, faceți sport ca să deveniți oameni, oameni adevărați! Nu știu șansele, și vă doresc la toți să deveniți jucători cu performanțe mari, jucători profesioniști în ligi foarte puternice din Europa, din NBA. Puteți să visați!”, a fost mesajul lui Țenter către tineri. (stiridesibiu.ro)

Foto: turnulsfatului.ro

Banner EximTur