Acasă Nova TV

Un tânăr din Republica Moldova rula cu 205 kilometri/oră pe DN 1 | VEZI amănunte

9

radar politie  În doar 2 zile, în cadrul acţiunilor desfăşurate în vederea combaterii încălcării normelor rutiere privind regimul legal de viteză, 323 de conducători auto au fost sancţionaţi, iar un şofer a fost identificat pe DN 1 rulând cu o viteză de 205 km/h.

În perioada 18-24 august a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., Serviciul Rutier Sibiu desfăşoară ample acţiuni pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză. Acţiunea este circumscrisă calendarului campaniei „SPEED” al poliţiilor rutiere europene TISPOL.

În doar 2 zile de activităţi preventive, poliţiştii rutieri au aplicat 323 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi au ridicat în vederea suspendării 10 permise de conducere.

Un conducător auto în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Republica Moldova, a fost surprins şi înregistrat cu aparatul radar rulând cu viteza de 205 km/k. Conducătorul auto a fost surprins pe DN 1, pe segmentul de drum Sibiu – Sebeş, în afara localităţii Sălişte, sector de drum pe care limita de viteză maximă admisă este de 100 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Banner EximTur